Algemene info

DE BÉ STERENBORG ACCOMMODATIE

LOCATIE

Regionaal geluidsport centrum Stadskanaal, waar tevens een kartbaan en vliegveld zijn gesitueerd, gelegen in de driehoek Stadskanaal, Onstwedde en de Mussels.

BANEN

Op de accommodatie bevinden zich een grasbaan, speedwaybaan en motocrossbaan.

De grasbaan heeft een lengte van 400 meter en een minimale breedte van 10 meter.

De speedwaybaan ligt binnen de grasbaan en heeft een lengte van 250 meter en een minimale breedte van 10 meter

De crossbaan is een baan met een aarde en veen ondergrond en heeft een lengte van +/- 1200 m en een minimale breedte van 5.00 meter. De baan is vooral gericht op trainingen en heeft een beperkte moeilijkheidsgraad, maar met hier en daar wel wat technische aspecten.

VOORZIENINGEN

MRTO Vledderveen is aangesloten bij de KNMV .  Clubwedstrijden worden verreden onder de KNMV. Voor en na wedstrijden en/of evenementen is er geen mogelijkheid tot overnachten op de accommodatie zelf. Aangrenzend aan de accommodatie is een ruime parkeerplaats waar dit wel kan. Op de accommodatie is een kantine aanwezig waar naast frisdranken, koffie thee e.d. ook diverse snacks worden verkocht. Er zijn wel wc”s, maar er is geen douchegelegenheid.

ONDERHOUD

Onderhoud aan de banen gebeurt met regelmaat. Na en tijdens trainingen worden de grasbaan en speedwaybaan gesleept c.q. gesproeid ( indien nodig). De crossbaan wordt minimaal 1x per week geschoven en indien mogelijk gesproeid. Sproeien is i.v.m. gebrek aan water niet altijd mogelijk. Dit staat dan tijdig op de website vermeld.

OVERIGE

Iedere vereniging draait op vrijwilligers. Ook MRTO Vledderveen. Wil je leuke wedstrijden zien en je inzetten voor een club, dan ben je altijd welkom bij MRTO Vledderveen. Meld je aan via info@mrto.nl  en we zullen zeker gebruik willen maken van je diensten.